Presentació
Benvolguts/des internautes,


Benvinguts al nou directori de Montblanc comercial de l’Ajuntament de Montblanc, aquest serà el nou espai on trobareu informació relacionada amb els comerços de Montblanc.

Des de la regidoria de comerç i promoció econòmica volem aprofitar aquestaweb per dur a terme accions de dinamització i promoció de l’activitat comercial montblanquina.

L’objectiu d’aquesta web és fer campanyes per promocionar el nom i la imatge comercial de Montblanc i a contribuir en la millora dels serveis que ofereixen els establiments.

Montblanc té una zona comercial on podem destacar la qualitat dels productes, la varietat d’oferta, i el servei d’atenció personalitzada que ofereixen els nostres comerços.

Voldria animar-vos, a sortir al carrer a dinamitzar els nostres establiments, ja que és important entendre la mobilitat i adaptar-la per fomentar i potenciar el comerç de proximitat.

Us esperem a fer un comerç de proximitat, passejant pels carrers i places i així també promoure el teixit comercial del poble.Sílvia Lafebre i Roig